De Woonplaats

From WOSI
Jump to: navigation, search
De Woonplaats
De Woonplaats logo
Adres Wethouder Beversstraat 175
Plaats Enschede
Opgericht in
Aantal vhe's 20000[1]
Website link
Deelname sinds Fase 1

Introductie

De Woonplaats is een vastgoedonderneming met een maatschappelijke doelstelling. Dagelijks zetten wij ons met ruim 200 medewerkers in voor goede huisvesting. Ons woningaanbod bestaat uit 20.000 woningen, waarvan de meeste in Enschede en in de Achterhoek staan.

Onze activiteiten

Naast de verhuur en het beheer van huurwoningen, verkopen wij ook woningen, zowel nieuwbouw als bestaand bezit. Bij al onze activiteiten streven wij naar een zo optimaal mogelijk rendement. De opbrengsten gebruiken we om te investeren in de maatschappij. Daarbij gaan wij uiteraard eerst uit van onze hoofdtaak wonen. Maar dan wel in de breedste zin van het woord. Goed wonen komt tot zijn recht in wijken en buurten die leefbaar en veilig zijn, waar goed onderwijs wordt geboden en waar de bevolking deelneemt aan het arbeidsproces en het maatschappelijk leven.

Investeren in mensen

De Woonplaats investeert niet alleen in vastgoed, maar ook in mensen. We zijn er voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een laag inkomen of een zwakke positie op de woningmarkt. We leveren huisvesting en bevorderen actief de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze klanten. Daar waar nodig bieden wij zorg en ondersteuning. Bij ons staat de mens centraal!

Vooruit

De Woonplaats is een innovatieve organisatie. De wereld om ons heen verandert continu. Wij denken als modern bedrijf vooruit en spelen met creativiteit in op de toekomstige behoeften van onze klanten. Op grond van onderzoek, concept- en productontwikkeling kiezen wij voor vernieuwende oplossingen. Wij dagen onze klanten uit actief mee te denken, mee te kiezen en mee te beslissen. Alle ruimte…. bij De Woonplaats!

Contactpersonen

Zie ook

Referenties

  1. De Woonplaats website