Main Page

From WOSI
Jump to: navigation, search

Welkom bij project Wosi

Welkom op de wiki van Wosi! WOSI is het software lab van de HBO-ICT opleidingen. Dit is de wiki waarop we een kort overzicht geven van onze werkzaamheden. Wil je meer weten over WOSI en waarom Spring lees: Uitleg over WOSI</b>. Wat onze enterprise-projecten zo bijzonder maakt? Ze zijn groot, meerjarig, voor grote opdrachtgevers en onze studenten worden door professionals begeleid. Niet op afstand, maar hands-on in onze projectruimte. Wil jij professioneel Software Engineer worden: kom dan eens langs in lokaal 06A36, Theo Thijssenhuis, Wibautstraat 2-4.

Projecten die we momenteel doen zijn: Toetsmodule (open service voor digitaal toetsen), diverse zoek- en filtertools voor omroepen en een viertal projecten voor Woningcorporaties, zoals een verkoopmodule en een optielijstenmodule die bewoners in staat stelt keuzes te laten maken voor de inrichting van hun nieuwe of gerenoveerde woning.'

Studenten kunnen deelnemen in het kader van projectpunten, bedrijfsstage of afstudeerstage. Door bij ons te werken leer je op hoog niveau enterprise applicaties te ontwikkelen. Trefwoorden: GIT, Spring MVC (de facto Java-ontwikkelstandaard), Maven, JPA/Hibernate, Scrum, etc. Oftewel: een state of the art ontwikkelomgeving. En uiteraard werken we vrijwel uitsluitend met open tools, zodat we alles kunnen controleren en uitleggen.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van deze Wiki, of één van de andere Wosi systemen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar J.lahaye@hva.nl.

Wil je meer weten over Wosi? kom gerust een keertje langs, we praten je graag bij. We zijn er bijna alle dagen van 10:00-16:00. HvA, Theo Thijssenhuis lokaal 06.A.36.

Adres

Theo Thijssenhuis, Wibautstraat 2-4, lokaal 06A36

Projectleider

Jo Lahaye (J.Lahaye@hva.nl ; 06-53292887) Algemeen e-mailadres: wosi@irp.nl

Technische begeleiding

Jasper Krijgsman (wosi@irp.nl) ; 06-48676605

Telefoon Hilversum, IRP, +31 356838770

Belangrijke documenten: Documenten

Presentatie vrijdag 29 augustus

http://dev.wosi.org/2014_september_briefing_students.ppt

Personal tools
Documentatie